I caféets lokaler finner ni även vår gårdsbutik där vi har samlat ihop ett urval av favoritprodukter. Här hittar  du tex choklad, kaffe, thé, honung, marmelad bakattiraljer, alpaccagarn, Favvotröjor, leksaker med mera. Fynda något gott till middagen eller fikat eller passa på att köpa en present, det finns mycket att välja på. Självklart finns det även olika sorters matbröd, skorpor, knäckebröd med mera från bageriet, allt efter tillgång. Vill ni vara säker på att just ert favoritbröd finns så går det bra att ringa och beställa i förväg så kan vi lägga undan till er!

 

Allt eftersom grönsaker och örter blir klara att skördas är det bara att beställa så plockar vi upp dem från landen till er. Beställ senast en dag innan så väntar ett knippe rödlök eller veckans utvalda grönsakskasse på er när ni kommer.

 

Alla matvaror i butiken är självklart  ekologiskt och/eller fairtraide. Grundprincipen är att det gäller övriga produkter också men det kan smyga sig in något som "bara" är närproducerat som till exempel vårt urval av skålar och muggar i keramik.