Lördag den 2/12 är det dags för det årliga gröna julbordet och söndag den 3/12 firar vi första advent med julfika och maffiga julmackor.

bild1

Julbord 2/12 kl.17
Välkomna till årets hållbara, gröna julbord! Vi fyller bordet med vår bästa julmat, det blir förstås klassiker som nötbollar, inlagd auberginsill och blåmögelostpaj. Det blir också spännade rätter på säsongens finaste, som grönkål, rotfrukter och äpple, kryddat med saffran och kanel och andra julsmaker. Som avslutning blir kaffe och julekaka.
Anmälan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , begränsat antal platser 390 kr. Pensionär och studenter 50 kr rabatt, barn under 12 år halva priset.
OBS sista anmälning 27/11

Adventsöppet 3/12 kl.12-17
Kom och adventsmys med lussekatt, maffig julemacka och glögg!
Kaffe och kaka finns såklart också för alla fikasugna Caféet är öppet hela eftermiddagen, välkomna!

 

Caféet öppnar sen igen till våren, medan bageriet håller igång som vanligt hela året. Det går bra att beställa bröd, och i mån av tillgång går det förstås bra att på köpa på plats. Vanligen finns det nybakat månd o onsd. em varje vecka hela året, ring gärna innan om det gäller mer än några stycken bröd. Det går också att få bröd skickat.